Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Χειροτονία Διακόνου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (VIDEO)



Εκ της Αρχιγραμματείας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων
Την νύκτα της Δευτέρας προς Τρίτην, 16ης προς 17ην / 29ης προς 30ην Οκτωβρίου 2012, εχειροτονήθη εις διάκονον υπό του Γέροντος Αρχιγραμματέως Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου εις θείαν Λειτουργίαν εις τον Πανάγιον και Ζωοδόχον Τάφον ο εκ της πόλεως του Κούφρ Γιασσίφ Νικόλαος Ουσάμα Μπάσαλ.
Τον χειροτονούμενον εσυνώδευσαν συλλειτουργούντες ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Άκκρης – Πτολεμαΐδος και πνευματικός αυτού Πατήρ Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος και οι ομοπάτριοι ιερείς αυτού Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος, και Πρεσβύτεροι π. Θεοδόσιος, π. Νάσσερ και π. Σαμουήλ.
Την πρωΐαν της ιδίας ημέρας ο χειροτονηθείς διάκονος π. Νικόλαος προσήλθε μετά της Πρεσβυτέρας, των τέκνων αυτού και του Αρχιμανδρίτου π. Φιλοθέου εις το Πατριαρχικόν Γραφείον εις επίσκεψιν προς την Α.Θ.Μ. τον Πατέρα ημών και Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον και έλαβε την ευλογίαν και τας οδηγίας και συμβουλάς Αυτού.


1 σχόλιο:

  1. https://www.facebook.com/OMakaristosMetropolitesPtolemaidosKkPalladiosa?ref=hl.... Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ ΚΥΡΟΣ ΠΑΛΛΑΔΙΟΣ Ο (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή